Samenwerking De Krediet Makelaar & Basic Serviceproviding!

Vanaf vandaag breidt Basic Serviceproviding haar productassortiment uit met de diensten van De Krediet Makelaar. In deze nieuwsbrief leest u hier meer over. 

De Krediet Makelaar
We willen u graag laten kennismaken met De Krediet Makelaar. Zij zijn Serviceprovider op het gebied van consumptief krediet, zakelijke financieringen en lease. De grootste pluspunten? Dat u toegang krijgt tot specialistische productkennis, een ruim aanbod intermediaire kredietverstrekkers en profiteert van een aantrekkelijke provisieregeling.

Waarom gebruik maken van het aanbod van De Krediet Makelaar?

 • Ruim productassortiment. Via één aanstelling kunt u zaken doen met alle intermediaire kredietverstrekkers in Nederland waaronder BNP Paribas Personal Finance, Defam, Defam Premium, InterBank, Nationale Nederlanden, Qander en binnenkort Lloyds Bank.
 • Consumptief krediet, zakelijke financieringen en lease onder één dak. Wilt u verschillende financieringsvormen via één partij aanbieden? Dan bent u bij De Krediet Makelaar aan het juiste adres.
 • Specialistisch kennis op het gebied van consumptief krediet. De ervaren kredietacceptanten staan voor u klaar om alle aanvragen voor u af te handelen.
 • Onafhankelijk en objectief advies verlenen aan uw klanten. De kredietaanvraag van uw klanten wordt namelijk bij meerdere aanbieders voorgelegd. 

Uitstekende Vergoeding
Basic Serviceproviding heeft met De Krediet Makelaar afspraken gemaakt over een provisieregeling. Deze is in bijna alle gevallen interessanter dan wanneer u rechtstreeks samenwerkt met de De Krediet Makelaar óf rechtstreeks met een kredietverstrekker. De vergoeding zijn als volgt: 

 • 0,8% over het uitstaande kredietsaldo voor doorlopende kredieten.
 • 0,8% over het uitstaande kredietsaldo voor persoonlijke leningen met een looptijd korter dan 73 maanden.
 • 0,6% over het uitstaande kredietsaldo voor persoonlijke leningen met een looptijd langer dan 73 maanden.

3 manieren om een aanvraag in te dienen

Wist u dat het aanvragen van kredieten eigenlijk zeer eenvoudig is? Het kan via de adviessoftware zoals Adviesbox, het kan in de mijn-omgeving van De Krediet Makelaar (www.mijndkm.nl) en u heeft de mogelijkheid om een aanvraagformulier te laten plaatsen op uw website. Dit aanvraagformulier in de vorm van een een iFrame kunt u eenvoudig downloaden in de mijn omgeving op www.mijndkm.nl. Na het inloggen,  vindt u meer informatie onder het kopje tools. Kies vervolgens voor website tools.

Heeft u ondersteuning nodig bij het het plaatsen van het iframe? Dan kunt u contact opnemen met De Krediet Makelaar via het volgende telefoonnummer 085 - 020 8664 of via het contactformulier in mijndkm.nl

Het aanvraagformulier kunt u vervolgens op uw eigen website plaatsen. Klanten kunnen op deze manier direct zien of zij in aanmerking komen voor een krediet. Komt de klant in aanmerking en doet de klant een aanvraag? Dan schiet de aanvraag direct door naar De Krediet Makelaar. Hierdoor heeft u geen werk aan de aanvraag en hebben klanten zeer snel het gewenste krediet. Geen uitgebreid advies, maar een efficiënte, goede oplossing.

Het aanvraagproces: 
zeer eenvoudig en snel

Het aanvraagproces verloopt in zes overzichtelijk stappen. Dit proces van aanvragen tot uitbetalen is mogelijk binnen 1 werkdag. 

 1. De aanvraag dient u in via 1 van de 3 eerder genoemde opties (adviessoftware, http://mijndkm.nl of via het online aanvraagformulier)
 2. Vervolgens wordt de aanvraag gescreend 
 3. Daarna wordt de aanvraag beoordeeld en een offerte aangevraagd 
 4. Vervolgens krijgt u als adviseur en of klant een aantal voorstellen 
 5. Er  wordt een keus gemaakt uit de voorstellen en de documenten worden geüpload, de offerte wordt ondertekend en geupload  
 6. Als laatste stap wordt alles gecontroleerd en wordt er uitbetaald door de kredietverstrekker 

Nieuwsgierig naar de diensten van De Krediet Makelaar?

Wilt u meer weten over de praktische samenwerking met De Krediet Makelaar? Schrijf u dan in voor 1 van de kennismakingswebinars die we in de aankomende weken organiseren. Er staat 1 gepland op donderdag 29 april om 12.00 uur en 1 op donderdag 13 mei om 12.00 uur. U kunt zich hier aanmelden. 

Wilt u nu al een aanstelling? Zo regelt u eenvoudig een samenwerking met De Krediet Makelaar:
Wij regelen dat u binnen no time aan de slag kunt. Onze afdeling Sales Support zorgt samen met De Krediet Makelaar voor de administratieve afhandeling. Ook hebben wij duidelijke afspraken gemaakt met De Krediet Makelaar over de aanstellingsprocedure. In principe kunt u al binnen 1 werkdag een aanvraag doen! Klik op onderstaande button en vraag de samenwerking aan. 

Ik wens een aanstelling van de Krediet makelaar

Basic Serviceproviding is een onderdeel van ROMEO Financiële Diensten
Cookiebeleid | Disclaimer | Privacyverklaring | © Basic Serviceproviding 2021