Vragen uw klanten niet om een consumptief krediet?

Vragen uw klanten weleens om een consumptief krediet? We zien in de markt dat juist in deze tijd van de Coronacrisis de vraag naar kredieten toeneemt. Een lening is steeds vaker noodzaak in plaats van luxe. Daarom willen we de gebruikers van Basic Serviceproviding kennis laten maken met De Krediet Makelaar.

Waarom gebruik maken van het Krediet Makelaar aanbod?

Ruim productassortiment. Via één aanstelling kunt u zaken doen met alle intermediaire kredietverstrekkers in Nederland waaronder BNP Paribas Personal Finance, Defam, Defam Premium, InterBank, Nationale Nederlanden en Qander.

Consumptief krediet, zakelijke financieringen onder één dak. Wilt u verschillende financieringsvormen via één partij aanbieden dan bent u bij De Krediet Makelaar aan het juiste adres.

Specialistisch kennis op het gebied van consumptief krediet. De ervaren kredietacceptanten staan voor u klaar om alle aanvragen voor u af te handelen.

Onafhankelijk en objectief advies verlenen aan uw klanten. De kredietaanvraag van uw klanten wordt namelijk bij meerdere aanbieders voorgelegd. 

Uitstekende vergoeding

Basic Serviceproviding heeft met De Krediet Makelaar afspraken gemaakt over een provisieregeling. Deze is in bijna alle gevallen lucratiever dan wanneer u bij De Krediet Makelaar rechtstreeks óf bij een van de intermediaire kredietverstrekkers consumptieve financieringen zou aanvragen.
     

Binnen 1 werkdag

Wij regelen dat u binnen no time aan de slag kunt. Onze afdeling Salessupport zorgt samen met De Krediet Makelaar voor de administratieve afhandeling. Ook hebben wij duidelijke afspraken gemaakt met De Krediet Makelaar over de aanstellingsprocedure. In principe kunt u al binnen 1 werkdag een aanvraag doen!

Consumenten modules

VKM Berekening
Met het formulier VKM berekening kan uw websitebezoeker zijn Verantwoord Krediet Maximum bereken. Het formulier geeft een maximaal te lenen bedrag terug. Ook kan uw klant direct een offerte aanvragen.

Aanvraagformulier Consumptief Krediet
Direct vanaf uw website een kredietaanvraag laten indienen door uw klant? Met een juiste registratie bij De Krediet Makelaar op uw kantoor? Het kan met ons aanvraagformulier consumptief krediet.

Ook een execution only link op uw website

Maakt het makkelijker voor u en uw klant

Het aanbod van De Krediet Makelaar als
onderdeel van HYP.assist

Om gebruik te maken van De Krediet Makelaar heeft u een HYP.assist aansluiting nodig. Voor slechts €100,- per jaar (excl. btw) heeft u naast het hypotheekassortiment van MO.servicing ook toegang tot nog meer geldverstrekkers, de dienst Dossier Support en alle eerder genoemde consumptieve kredietverstrekkers via De Krediet Makelaar.

Ook samenwerken met De Krediet Makelaar?

Als u interesse heeft in het uitbreiden van uw Basic-licentie en daardoor direct aan de slag kunt met het adviseren van consumptieve kredieten of als u al HYP.assist gebruiker bent en gebruik wilt maken van De Krediet Makelaar, laat het ons dan weten via onderstaande button. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om de vervolgstappen met u door te nemen.

AANMELDEN

Basic Serviceproviding is een onderdeel van ROMEO Financiële Diensten
Cookiebeleid | Disclaimer | Privacyverklaring | © Basic Serviceproviding 2018